POLITICA DE RETURNARE

Daca nu sunteti satisfacut de comanda efectuata, produsul/ele pot fi returnate catre ”Anastasia Beauty Center”, in termen de 30 zile calendaristice de la data la care intrati in posesia fizica a produselor, caz in care acestea pot fi inlocuite ori va putem returna contravaloarea acestora, in cel mai scurt timp, insa nu mai tarziu de 30 de zile de la momentul verificarii starii si conditiilor in care produsele au fost returnate catre BelHer.

De asemenea, inainte de expirarea perioadei in care puteti returna comanda, cumparatorul trebuie sa informeze ”Anastasia Beauty Center” cu privire la decizia sa prin completarea formularului al carui model il gasiti cadrul prezentei rubrici, ori ne puteti trimite un e-mail la adresa anasatasiabucuresti@yahoo.com, care sa cuprinda decizia a dvs.

Se considera ca v-ati exercitat dreptul de returnare în perioada de 30 zile calendaristice mentionata mai sus, în cazul în care comunicarea cu privire la exercitarea dreptului de retragere este transmisă de către dvs. înaintea expirării perioadei respective. De asemenea, se considera ca v-ati exercitat dreptul de returnare, daca produsele sunt trimise înapoi de catre dvs. catre  ”Anastasia Beauty Center” înainte de expirarea perioadei de 30 zile calendaristice, conform art. 14 alin. (1) din OUG nr. 34 din 4 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii.

Model de formular:

Prezentul formular se trimite înapoi completat doar dacă doriţi să vă retrageţi din contract.
– Către [aici se introduce numele, sediul şi, dacă este cazul, numărul de telefon şi adresa de email ale ”Anastasia Beauty Center” :
– Vă informez/Vă informăm (*) prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastră
– Comandate la data (*)/primite la data (*)
– Numele consumatorului (consumatorilor)
– Adresa consumatorului (consumatorilor)
– Semnătura consumatorului (consumatorilor) (doar în cazul în care acest formular este notificat pe hârtie)
– Data.

Toate produsele trebuie sa fie returnate in aceeasi stare in care le-ati primit. ”Anastasia Beauty Center” nu accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre dvs., direct sau indirect, precum au ambalajul deteriorat sau incomplet, prezinta urme de uzura sau folosire.

Extensiile premium ”Anastasia Luxury Hair” confectionate din par uman reprezinta, in acord cu prevederile legale nationale si europene sus-mentionate, reprezinta categoria produselor care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena, in cazul in care au fost desigilate de cosumator;

Toate extensiile si cozile au un sigiliu, cu care sunt atasate de ambalaj iar odata ce acest sigiliu a fost indepartat sau alterat in vreun fel, produsul nu va mai fi acceptat, sub nicio forma, pentru retur sau schimb.

Va rugam sa verificati extensiile in momentul in care ati intrat in posesia lor, pentru ca acestea sa corespunda ca model, culoare si lungime celor dorite de dvs., inainte de a le indeparta de pe ambalj, de a le desface sigiliul sau de a le manipula in orice fel;

”Anastasia Beauty Center” nu este in niciun fel resposabila pentru eventualele probleme rezultate in urma unei aplicari neadecvate a extensiilor semipermanente (cu cheratina, microring, banda adeziva, cusute) sau pentru vopsirea nereusita a tuturor produselor din par uman.

De asemenea, toate produsele ”Anastasia Beauty Center” trebuie sa fie returnate in ambalajul original in care le-ati primit, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate.
Toate cheltuielile ocazionate de returnare sunt in sarcina cumparatorului.
In conformitate cu dispozitiile art. 16 din Ordonanta de urgenta nr. 34 din 4 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, “Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale următoarele:
(…) e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator;(…)”.
Prin urmare, in conformitate cu dispozitiile legale aplicabile, din motive de protectie a sanatatii sau de igiena, niciun produs care are sigiliul indepartat sau alterat nu va fi acceptat la returnare.

”Anastasia Beauty Center” se mandreste cu o conformitate de excelenta a tuturor produselor comercializate, iar toate produsele sunt verificate riguros de catre echipa noastra inainte de a fi trimise catre dumneavoastra.
Tocmai de aceea, in momentul returnarii unui produs, odata ajuns la sediul nostru, acesta este evaluat si verificat de expertii nostri pentru ca produsul sa fie in aceeasi stare in care a fost trimis.

In cazul in care optati pentru schimbarea unui produs initial, produsul trebuie sa ajunga mai intati la sediul nostru, pentru a sa fi verificat de expertii nostri, iar doar dupa aceea se va livra produsul inlocuitor.

Pentru comenzile cu o valoare mai mare de 2000 de lei transportul este gratuit.

In cazul returnarii comenzii, taxa de transport va fi suportata de client si se va retine din suma de returnat.