SLAVIC

Libertatea mea sta in faptul ca ma exprim din punct de vedere creativ, liber!

Experienta mea de peste 12 ani in domeniu, face ca finisajele in tunsoare sau culorile aplicate sa atinga perfectiunea iar cel mai mult ma implineste atunci cand clientele mele sunt uimite de rezultat. Cele mai comune cerințe ale clientelor sunt: un bob perfect sau tehnici ca ”point cut” sau ”slice”.

De 9 ani, fac parte din echipa Anastasia Beauty Center, iar evolutia mea a venit firesc odata cu multiplele seminarii si scoli de profil pe care le-am absolvit in Republica Moldova (Loreal, Kerastase, Redken)

ANGELICA

Ramai conectat la arta!

Asta fac de peste 14 ani, cand am venit in Romania hotarata sa imi duc visul la nivel de arta! Si tot de atunci, ma hranesc constant cu recunostinta si cu rezultate de exceptie si incerc ca in fiecare zi, pe care o petrec alaturi de clientele mele, sa am satisfactia ca ele pleaca fericite si multumite de rezultatul final.

Cred foarte mult in evolutie si tocmai de aceea particip constant la cele mai noi seminarii si concursuri de hairstyling, coloristica si tehnici de tunsoare. Ma definesc: tehnica balayage, coafurile de mireasa si cele de ocazie iar cele mai bune tips & tricks le-am invatat de la mentori precum Georgyi Kot, Antonina Romanova si Victoria Schimbator.

SERGIU

Meseria de hairstylist te ajuta sa iti dezvolti simtul artistic si estetic.

De-a lungul celor 10 ani, de cand fac parte din echipa Anastasia Beauty Center am invatat proportiile, armonia, sa ma joc cu texturi si culori si multe alte lucruri despre tot ceea ce inseamna frumos. Am participat si particip la diferite cursuri si seminarii de specializare in Romania, Republica Moldova sau chiar Rusia, pentru a ma adapta trendurilor actuale, dar si pentru a indeplini nevoile clientelor noastre.

Sunt ”responsabil” cu clientela masculină a salonului.

RAMONA

Cu o experienta in domeniu, de peste 15 ani, am invatat de-a lungul timpului cum sa imi fac clientele mai fericite si cum sa le ofer acel lucru pe care orice femeie si-l doreste: un par lung si bogat!

Sunt Hair Extension Specialist cu un master class obtinut la Moscova, iar stilul perfectionist m-a ajutat sa obtin rezultate exemplare in acest segment invatand tehnici de montare de la cei mai buni specialisti din domeniu. Atunci cand nu montez extensii, ma “relaxez” realizand coafuri speciale si coloristici in tendinte.

VIOLETA

 Cu o experineță de 12 ani în domeniu si de peste 7 ani in echipa ”Anastasia Beauty Center”, fac parte din grupul celor mai vechi din echipa.

Am absolvit numeroase cursuri de specializare, printre care cel de pedichiură complicată, aplicare unghii false, absolvit în Republica Moldova și numeroase cursuri ”EMY” cu specializări modele aplicate pe unghii.

VIORICA

Acum 10 ani mi-am descoperit pasiunea pentru frumuseta unghiilor, iar echipa ”Anastasia Beauty Center” mi-a oferit ocazia de a transforma pasiunea in cariera.

M-am specializat in tehnici de unghii false atat in Romania cat si in Republica Moldova.

Majoritatea clientelor mele s-au obisnuit in a purta unghii cat mai naturale dar in acelasi timp spectaculoase datorita tehnicilor aplicate. Asta nu ma impiedica sa fiu mereu in pas cu noile tendinte in materie de manichiura cu gel si sa le propun clientelor mele.

DEEA

Fac parte din echipa Anastasia de peste 3 ani și sunt specializată în manichiură și pedichiură semipermanentă.

Pe langa doamnele si domnisoare care mi-au devenit cliente fidele, ma ocup si de clientela masculină, care se bucură de serviciile de mani/pedi și mai ales de cele de mani/pedi SPA.

OLGA

Ma mandresc deja cu o experiență de 5 ani în manichiură/pedichiură.

Am studiat și am început să lucrez în Republica Moldova unde am absolvit cursurile din cadrul academiei ”Annete nails” – construcție gel, cursuri de pedichiură medicală si estetica, ”Dry manichiure”.

In prezent, sunt stilist protezist unghii gel.

DUMITRITA

Sunt cea mai energică și plină de viață membră a echipei ”Anastasia Beauty Center”

De peste 4 ani sunt in echipa si imi place sa spun despre mine ca sunt expertă în manichiură cu gel pentru doamne însă am și mulți clienți de sex masculin care vin cu drag la programarile mele.

GEORGIA

Sunt cea mai tânără Nail Stylist din echipa Anastasia chiar daca am deja mai multe calificări și cursuri de specializare în manichiură și pedichiură semipermanentă, stilist protezist de unghii și cursuri de specialitate pentru aplicare gel.

Sunt intr-o continua dezvoltare profesionala, motiv pentru care, nu ratez sansa de a participa la cursurile de top din domeniu si de a deveni din ce in ce mai buna in ceea ce fac.

imi iubesc meseria si nu o consider un job ci o pasiune! Si asta se vede pe fata clientelor atunci cand pleaca fericite de la programarile mele.

IOANA

Specialista salonului in iBrowsing!

Am o experiență de peste 10 ani în cosmetică, iar in echipa am intrat acum 7 ani.

Absolventă a numeroase cursuri de stilizare sprâncene cu unii dintre cei mai renumiți profesori în domeniu, pot spune ca este procedura care imi pune creativitatea in functiune cel mai mult.

Aplic de asemenea extensii de gene intr-un mod cat mai natural și recomand clientelor laminarea de gene, pentru cele care au gene naturale bogate si nu vor sa apeleze la genele aplicate fir cu fir.

Cosmetica corporala cat si cea faciala, raman insa cele mai dese proceduri pe care clinetele mele si le doresc.

GABI

Am o experienta de 17 ani in proceduri cosmetice si ma pot considera specialista echipei ”Anastasia Beauty Center” in tratamente faciale si stilizare de sprancene.

Clinetele mele sunt din ce in ce mai interesate de noile tehnici de stilizare sprancene, astfel incat le propun micropigmentarea.